vier culturele instellingenéén organisatie

Steun de Amersfoortse Musea!

De prachtige binnenstad van Amersfoort herbergt enkele tot de verbeelding sprekende musea: Museum Flehite, Het Mondriaanhuis en Kunsthal KAdE. Deze musea zijn verenigd in de stichting Amersfoort-in-C.  Amersfoort-in-C nodigt u van harte uit vriend te worden van de Amersfoortse musea. Door vriend te worden draagt u bij aan het voortbestaan van de Amersfoortse musea.

Amersfoort in C gelooft in cultureel ondernemerschap en gaat graag partnerships aan met bedrijven, particulieren en fondsen. Met deze partnerships zijn wij in staat ons verhaal te blijven vertellen. Graag informeren wij u als bedrijf of particulier over de mogelijkheden om onze activiteiten te steunen en een relatie aan te gaan met een van onze musea en/of het architectuurcentrum FASadE.

ANBI-status

Van belang is te weten dat stichting Amersfoort in C (en daarmee ook de afzonderlijke musea en FASadE) de Culturele ANBI-status heeft (ANBI= Algemeen Nut Beogende Instelling), op grond waarvan giften en schenkingen van zowel particulieren als bedrijven fiscaal aantrekkelijk zijn.

Sponsoring

Voor elk van onze musea en FASadE hebben wij de mogelijkheden voor bedrijven en particulieren op een rij gezet en welke contactpersoon u daarbij nader kan informeren. Ook kan het zijn dat u eerst graag in algemene zin breder wordt geïnformeerd over de activiteiten van Amersfoort in C en de mogelijke relatie die u met onze musea en/of FASadE kunt aangaan. Graag zijn wij bereid die mogelijkheden met u te verkennen!

Word lid!