Steun de Amersfoortse Musea!

Museum Flehite, Kunsthal KAdE, Het Mondriaanhuis en architectuurcentrum FASade zijn verenigd in de stichting Amersfoort in C. Amersfoort in C gelooft in cultureel ondernemerschap en gaat graag partnerships aan met bedrijven, particulieren en fondsen. Met deze partnerships zijn wij in staat ons verhaal te blijven vertellen.

Graag informeren wij u als bedrijf of particulier over de mogelijkheden om onze activiteiten te steunen en een relatie aan te gaan met een van onze musea en/of het architectuurcentrum.

Van belang is te weten dat stichting Amersfoort in C (en daarmee ook de afzonderlijke musea en het architectuurcentrum) de Culturele ANBI-status heeft (ANBI= Algemeen Nut Beogende Instelling), op grond waarvan giften en schenkingen van zowel particulieren als bedrijven fiscaal aantrekkelijk zijn.

Voor elk van onze musea en het architectuurcentrum hebben wij de mogelijkheden voor bedrijven en particulieren op een rij gezet en welke contactpersoon u daarbij nader kan informeren. Ook kan het zijn dat u eerst graag in algemene zin breder wordt geinformeerd over de activiteiten van Amersfoort in C en de mogelijke relatie die u met onze musea en/of het architectuurcentrum kunt aangaan. Graag zijn wij bereid die mogelijkheden met u te verkennen!